top of page

Deelnemersinformatie

 

Afhalen Startnummer met Mylaps Bibtag

Je kunt je startnummer afhalen op zaterdag 7 september van 11.00 uur tot 15.00 uur in de kantine van AV ATOS (voorkeur). Daarnaast kun je op de wedstrijddag vanaf 09.00 uur in sporthal Elzenhagen (naast onze atletiekbaan) je startnummer afhalen.

Omkleden
Voor de dames zijn er drie kleedkamers onder de kantine van AV ATOS de herenkleedkamers zijn te vinden in sporthal Elzenhagen. Alle kleedkamers beschikken over douches. Er staan op het ATOS-terrein en bij de sporthal toiletten voor dames en heren. De toiletten in het clubgebouw van AV ATOS zijn buiten gebruik.

Garderobe

Dit jaar hebben wij geen kluisjes. Je kan in de sporthal je tas achterlaten in de afgeschermde hoek. Er wordt een nummer op je tas en je startnummer geplakt.

Tijdregistratie

Ook dit jaar wordt bij de ‘30 van Amsterdam Noord’ de BibTag van MYLAPS voor de tijdregistratie gebruikt. Deze chip zit achter op het startnummer geplakt en registreert de tijd. De BibTag is éénmalig te gebruiken. De chip hoef je dus niet in te leveren.

Van afstand veranderen

Het is helaas niet mogelijk om op de wedstrijddag van loopafstand te veranderen. Loop je toch een andere afstand, dan word je in 1e instantie niet in de uitslag opgenomen. Je kunt eventueel wel je tijd opvragen. Na 3 weken word je alsnog aan de uitslag toegevoegd. Dit wordt gedaan om de prijzenverdeling niet te beïnvloeden.                                  

Parcours en verzorging

Het snelle verharde parcours loopt door het fraaie landelijke Amsterdam Noord en Waterland. Het loopt veelal over fietspaden en is verder gedeeltelijk autovrij en verder autoluw. Voor elke afstand is er circa elke 5 km is er een spons- en/of verzorgingspost waar water en/of sportdrank voorradig is. Op het 15 km tussenpunt wordt u fruit aangeboden. Voor de 30km is er een tussentijdmeting op 10 en 20 km.

Herinnering / Prijzen

Voor elke deelnemer is er een herinnering. Voor de 30km wedstrijd zijn prijzen beschikbaar in de volgende categorieën: Hsen, H35-44, H45-54, H55+, Vsen, V35-44, V45-54, V55+.

Adresgegevens AV ATOS

Sportpark Elzenhagen, G.J.Scheurleerweg 1, 1025 WL Amsterdam

Pacers

Onze pacers bij de 30 km staan aan de rechterkant van de baan. Ze zijn makkelijk te herkennen aan het fluorescerend hesje met aan de achterkant het tempo wat ze gaan lopen. Wegens afzeggingen is het mogelijk  dat er geen pacers zijn op de vooraf aangekondigde snelheid. Bij voorbaat onze excuses hiervoor. De tempo’s zijn 5:00; 5:20; 5:40; 6:05; 6:25 en 6:40 min/km.

Tip: Ben je in voorbereiding voor de marathon en je gaat met onze pacers meelopen, ga dan mee met de pacer die 15-30 seconden langzamer per km loopt dan je marathontempo.

Tijdslimiet
Alle afstanden moeten om 15:00 binnen zijn. Dit betekent dat er een tijdslimiet is van 4 uur voor de 30 km. De doorkomst op het 10 km punt moet voor 12.20 uur zijn en op het 20 km punt voor 13.40 uur. Je wordt uit de wedstrijd- of prestatieloop genomen als je niet aan deze limiet voldoet. De posten worden na deze tijdstippen verlaten.

 

Uitvallers/Calamiteiten
Als je niet verder kunt, meld je dan bij de eerst volgende post. Er wordt dan een bezemwagen ingezet. Deze wagen brengt je terug naar het complex van AV ATOS. Dit even kan duren.
Als er onderweg iets gebeurt dan kan je het noodnummer van het Rode Kruis bellen. Het nummer staat op je startnummer. Zij komen dan naar je toe. Mocht het een levensbedreigende situatie zijn bel dan eerst 112 en dan het Rode Kruis!

Prijsuitreiking  30 km wedstrijd

De prijsuitreiking voor de 30 km wedstrijd vindt om ca. 13.45 uur plaats.

 

Bij alle categorieën in de 30 km Atletiekunie wedstrijdloop wordt het volgende prijzenschema gehanteerd:


- 1 prijs bij minder dan 5 deelnemers.

- 2 prijzen bij 5 - 10 deelnemers.

- 3 prijzen bij meer dan 10 deelnemers.

 

De prijzen worden niet nagestuurd.

Herinnering

Elke finisher krijgt na afloop een mooie herinneringsmedaille. Om deze medaille een extra persoonlijk karakter te geven, bieden wij de mogelijkheid om jouw medaille te personaliseren. Dit kan niet ter plekke gebeuren. Er liggen formulieren klaar en tegen betaling van €3,50 wordt je naam en tijd op een speciaal plaatje gegraveerd en naar je  toegestuurd.

 

Uitslagen
De uitslagen worden zo snel mogelijk op Internet geplaatst. Kijk hiervoor op www.uitslagen.nl of op  www.30vanamsterdamnoord.nl. Als er foto’s worden gemaakt dan zal een fotoselectie op onze website en op onze Facebook pagina komen te staan.

Aansprakelijkheid

Deelname aan één van de afstanden van de 30 van Amsterdam Noord is op eigen risico en voor eigen verantwoordelijkheid. De organisatie is niet verantwoordelijk wanneer het evenement door overmacht afgelast moet worden. De inschrijving is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar. Inschrijfgelden worden bij annuleren door de deelnemer niet terugbetaald.

Let op: Het achterlaten van je spullen in de kleedkamer of de sporthal gebeurt volledig voor eigen risico. AV ATOS is niet aansprakelijk voor enige vorm van verlies/diefstal/letsel welke geleden wordt door deelname aan de 30 van Amsterdam Noord.


ZONDAG

8
SEPTEMBER

2024

 
bottom of page