top of page

Goede Doel: 'Stichting Warm Welkom'

 

 

Zoals elk jaar steunt de '30 van Amsterdam Noord' een goed doel. Dit jaar hebben wij gekozen voor de Stichting Warm Welkom.

Stichting Warm Welkom zet zich in voor vluchtelingen/nieuwkomers in Amsterdam Noord. Wanneer je gevlucht bent en een nieuw leven op moet bouwen in een nieuw land is het fijn als er mensen zijn die jou hierbij kunnen ondersteunen.

 

De Stichting organiseert samen met o.a. buurtbewoners verschillende activiteiten zoals samen eten, muziekavonden, sporten, een buurtmaaltijd, een Taal café. Activiteiten waarbij zij hun Nederlands kunnen verbeteren en meer mensen uit Noord kunnen ontmoeten. Elke dinsdag middag is iedereen welkom in het Welkom in Noord café waar nieuwkomers vragen kunnen stellen over o.a. activiteiten in de buurt, hulp met vertalen van brieven of waar buurtbewoners een kopje koffie kunnen komen drinken.


Onze bijdrage zal worden gebruikt om activiteiten te organiseren, materialen aan te schaffen of bijvoorbeeld een bijdrage te leveren aan sportschoenen/kleding voor mensen die willen gaan hardlopen/sporten. Zie voor meer informatie: https://www.warmwelkomamsterdam.com
 

Elke bijdrage, ook een kleine, is zeer welkom. Op 4 september hopen we ze blij te kunnen maken met een mooi bedrag.


ZONDAG

3
SEPTEMBER

2023

 
bottom of page